21.7. - Dan otvorenih vrata Drone Pilot Academy

19.7.2021.
21.7. - Dan otvorenih vrata Drone Pilot Academy

Fakultet organizacije i informatike, u suradnji s partnerima, organizira Dan otvorenih vrata Drone Pilot Academy, u srijedu, 21. srpnja 2021. godine kako bi što broj zainteresiranih učenika, studenata i građana iznad 16 godina dobio pravovremene i potpune informacije o edukaciji za upravljanje bespilotnim letjelicama.

Zainteresirani se mogu priključiti online informativnom razgovoru koji će se održati u srijedu, 21. srpnja 2021. godine, s početkom u 11:00 sati. Sudjelovanje je moguće bez prethodne prijave, a sudionici će saznati sve informacije o edukaciji i moći postaviti pitanja koja ih zanimaju vezano za trajanje edukacije, vrste dronova, broju satova leta i slično. Priključenje je moguće putem sljedeće poveznice: https://meet.google.com/vir-gbyp-gad

Nakon informativnog razgovora, u srijedu je, s početkom u 12:15 sati organizirana pokazna vježba letenja dronovima na području Skate parka (Ulica Gustava Krkleca 3, Varaždin) gdje će svi zainteresirani vidjeti dio vještina koje će polaznici prolaziti na edukaciji.

Pozivamo sve zainteresirane da se priključe, saznaju sve informacije o edukaciji i iskoriste priliku da postanu dio prve generacije drone pilota osiguravajući svoje mjesto po promotivnoj cijeni od 1.000 kuna! Broj mjesta je ograničen! Za sve dodatne informaciji zainteresirani se mogu javiti organizatorima edukacije na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Drone Pilot Academy edukacija traje 5 dana tijekom koje će polaznici naučiti kako na odgovoran način upravljati bespilotnim letjelicama. Iskusni edukatori prenijet će teorijska i praktična znanja, a za sve polaznike osigurana je oprema – bespilotne letjelice za korištenje tijekom edukacije. Organizatori edukacije su Fakultet organizacije i informatike (FOI), Varaždinska županija i Europski Talent Centar Hrvatska – Centri izvrsnosti Varaždinske županije, a projekt podupiru Elektrostrojarska škola Varaždin, Orqa d.o.o., Looma, Limitless Design, Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo i AVITEH Audio Video Tehnologije d.o.o.

Podkategorije

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće