Zamjenik župana

Robert Vugrin

Robert Vugrin

Rođen je 1973. godine u Varaždinu. Rano djetinjstvo provodi u Njemačkoj, a sa sedam godina se vraća nazad u Varaždin. Osnovnu školu završio je u Varaždinu, a nakon toga pohađa Elektrostrojarsku školu, također u Varaždinu, smjer računalski tehničar.

Obrazovanje nastavlja u Varaždinu na Fakultetu organizacije i informatike, završava sa višom stručnom spremom i zvanjem informatičar. Tijekom poslovne karijere završava niz stručnih usavršavanja među kojima se ističu programi za projektni management od strane Coverdale Austrije i seminari Akademije interne revizije u Beču.

Govori njemački i engleski jezik.

Neposredno nakon završenog školovanja počinje raditi u međunarodnom koncernu Baumax sa sjedištem u Austriji. Prve četiri godine radi kao zamjenik voditelja prodajnog centra u Varaždinu, zatim dvije godine kao interni revizor za Hrvatsku i Sloveniju, a potom još tri godine u sjedištu koncerna u Klosterneuburgu kao interni revizor za centralnu i istočnu Europu. 2009. godine vraća se u Hrvatsku i preuzima projekt otvaranja i vođenja prodajnog centra Baumax u Sesvetama, a tri godine kasnije preuzima vođenje prodajnog centra u Varaždinu. Dobitnik je nagrade za vođenje najboljeg prodajnog centra u regiji Hrvatska.

Od 2015. godine radi u Toplicama Sveti Martin kao voditelj prodaje za austrijsko i njemačko tržište. Živi u Jalkovcu pokraj Varaždina. Oženjen je i otac djevojčice.

Član je Narodne stranke - REFORMISTI od njenog osnivačkog sabora u rujnu 2014. godine. Predsjednik je Mjesnog odbora Jalkovec i od 2020. godine predsjednik Gradske organizacije Reformista Varaždin. Na lokalnim izborima održanim 04.06.2017. godine izabran je za zamjenika župana Varaždinske županije. Vugrin uz funkciju zamjenika župana obnaša i funkciju načelnika Stožera civilne zaštite Varaždinske županije.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće