Službeni internet portal Varaždinska županija

Predstavljen program Srednjih škola

OBJAVLJENO 20.03.2015.

U školsko-sportskoj dvorani Osnovne škole Kneginec Gornji osmu godinu zaredom organizirana je kampanja pod nazivom "Odaberi svoju školu", kako bi se učenike osmih razreda što bolje informiralo o programima i zanimanjima koje nude srednje škole s područja Varaždinske županije.

Zamjenik načelnika Općine Gornji Kneginec Robert Đuranec prilikom obraćanja učenicima i njihovim roditeljima, istaknuo je da je u životu svakog tinejdžera odabir srednje škole jedna od najvažnijih odluka koju treba donijeti. Predsjednica Županijske skupštine Varaždinske županije Dubravka Biberdžić je naglasila kako odluka nije nimalo laka te je poručila učenicima da na području Županije ima mnogo kvalitetnih srednjoškolskih ustanova koje nude raznovrsne programe za nastavak školovanja.

Na kraju kampanje svakom učeniku podijeljena i brošura "Odaberi svoju školu", svojevrstan vodič po svim školama Varaždinske županije, a kampanja završava u petak, 20. ožujka 2015. godine s početkom u 18:00 sati u sportskoj dvorani Druge gimnazije Varaždin.

NAJČITANIJE NOVOSTI