Službeni internet portal Varaždinska županija

Nastavlja se kampanja „Odaberi svoju školu 2015“

OBJAVLJENO 17.03.2015.

Nakon što su prošlog tjedna predstavnici srednjih škola Varaždinske županije posjetili osnovne škole u Ludbregu, Novom Marofu, Varaždinskim Toplicama, Visokom i Lepoglavi kako bi učenicima osmih razreda sa spomenutih područja pomogli u bogatoj i raznolikoj ponudi svojih srednjoškolskih programa, ovog se tjedna kampanja „Odaberi svoju školu“ nastavlja u osnovnim školama u Ivancu, Petrijancu, Vidovcu, Knegincu Gornjem, a u petak završava u Varaždinu.

Kampanja „Odaberi svoju školu“ održana početkom tjedna u Ivancu okupila je učenike iz osnovnih škola Radovan, Klenovnik, Donja Voća i Ivanec. Uz ravnatelje svih srednjih škola s područja županije te predstavnike partnera u projektu, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Hrvatske gospodarske  komore – Županijske komore Varaždin te Obrtničke komore Varaždin, predstavljanju su nazočili zamjenik župana Varaždinske županije Alen Kišić, kao i zamjenici gradonačelnika Grada Ivanca, Čedomir Bračko i Branko Putarek.

Zamjenik župana Alen Kišić ponovo je naglasio kako će biti dovoljno upisnih mjesta u svih 14 srednjih škola Varaždinske županije za 1.833 učenika osmih razreda, koje su ujedno i najbolje srednje škole u Republici Hrvatskoj, prepoznate i na nacionalnoj razini.
– Budite sigurni da ćete od jeseni biti u najboljem srednjoškolskom sustavu u Hrvatskoj, a moja želja je da odaberete vama najbolji program koji će vam biti dobra priprema za posao ili fakultete, rekao je u Osnovnoj školi Ivanec zamjenik župana Alen Kišić.

Ove godine učenicima osmih razreda na raspolaganju je oko 2.200 upisnih mjesta, a cilj ove jedinstvene kampanje je predstaviti sve programe i zanimanja u svih 14 srednjih škola Varaždinske županije.

NAJČITANIJE NOVOSTI