Službeni internet portal Varaždinska županija

Prvog dana Nove godine zamjenik župana Vugrin obišao policajce, vatrogasce i djelatnike Zavoda za hitnu medicinu

OBJAVLJENO 02.01.2020.

Prvog dana Nove godine, zamjenik župana Varaždinske županije Robert Vugrin obišao je sjedište PU varaždinske gdje se susreo s ravnateljem PU Predragom Benčićem i njegovim zamjenikom Daliborom Božićem, zatim sjedište Javne vatrogasne postrojbe grada Varaždina gdje su ga dočekali vatrogasci na čelu s zapovjednikom Ivicom Labašem, a obilazak je završio posjetom Zavodu za hitnu medicinu Varaždinske županije susrevši se s ravnateljem Mladenom Smoljanecom te njegovim zamjenikom Stjepanom Čusekom, dr.med.

Zamjenik župana je naznačio kako je ovaj obilazak jedna lijepa prigoda se županijski dužnosnici zahvale službama kao što su policija, vatrogasci te Zavod za hitnu.
- Bez predanog rada, truda i energije ljudi koji rade u ovim službama naše društvo ne bi funkcioniralo. Moramo odati poštovanje i priznanje njihovoj požrtvovnosti te često puta i izlaganju životno opasnim situacijama. Netko tko cijelu godinu brine o našoj sigurnosti zavređuje pažnju i zato im se u ime župana Čačića, ali i u ime svih građana Županije zahvaljujem – naglasio je zamjenik župana Vugrin te svima zaželio puno sreće i zdravlja u ovoj godini.

Načelnik PU varaždinske Predrag Benčić informirao je zamjenika župana o protekloj noći te je naglasio kako je novogodišnja noć protekla mirno, bez incidenata te je pritom izrazio nadu da će i cijela godina koja je pred nama proteći na miran način.

NAJČITANIJE NOVOSTI