Službeni internet portal Varaždinska županija

Djelatnici Zavoda za hitnu medicinu dobili novu radno–zaštitnu odjeću

OBJAVLJENO 02.04.2019.

Zamjenik župana Varaždinske županije Robert Vugrin  posjetio je danas u pratnji ravnatelja Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije Mladena Smoljanca i Vladimira Kozjaka, predsjednika Upravnog vijeća Zavoda spomenutu zdravstvenu ustanovu u kojem je sedamdeset djelatnika dobilo novu radno–zaštitnu odjeću. Vrijednost nove odjeće iznosi 165.000,00 kuna sa PDV-om, a sredstva su utrošena iz decentraliziranih sredstava.

Zamjenik župana izrazio je zadovoljstvo obnavljanjem odjeće koja će svim djelatnicima omogućiti ugodniji i sigurniji rad.

- Da bi određena zdravstvena ustanova mogla optimalno funkcionirati, potrebno je naravno da i njezini djelatnici imaju osigurane optimalne uvjete i sredstva za rad, pa tako pored redovitog obnavljanja voznog parka, redovitih edukacija djelatnika, pazimo i na to da njihova radna odjeća prije svega zadovoljava sigurnosne kriterije te kriterije zaštite na radu – rekao je zamjenik župana Vugrin te naglasio kako se novom odjećom mijenja i vizualni identitet djelatnika Zavoda za hitnu medicinu.

- Svojim bojama i dizajnom, nova odjeća je praktičnija i udobnija od dosadašnje – zaključio je zamjenik župana.

NAJČITANIJE NOVOSTI