Službeni internet portal Varaždinska županija

Na Državno natjecanje pozvan rekordan broj informatičara iz Varaždinske županije

OBJAVLJENO 24.02.2017.

Zahvaljujući velikom broju bodova osvojenih na Županijskom natjecanju iz informatike, koje je 10. veljače održano u Varaždinskoj županiji, ove je godine na državno natjecanje pozvan rekordan broj učenika iz Varaždinske županije: ukupno njih 16.

To su redom: Ema Kolmanić iz OŠ Novi Marof i Sven Brlek iz OŠ Beletinec (algoritmi, 5. razredi), Emanuel Tukač iz OŠ Breznički Hum (algoritmi, 6. razredi), Vedran Cifrek iz OŠ Novi Marof (algoritmi, 8. razredi), Viktor Pijanec iz OŠ Martijanec (osnove informatike), Barbara Kelava, VI. OŠ Varaždin (LOGO, 5. razredi), Marko Srpak iz Prve gimnazije Varaždin (primjena algoritama-SŠ, 1.razredi), Josip Kelava, Ivan Avirović i Marin Kišić, svi iz Prve gimnazije Varaždin (primjena algoritama–SŠ, 4. razredi), Ivan Juren iz Srednje škole Ivanec te Benjamin Mavrek i  Marin Boltižar iz Elektrostrojarske škole Varaždin (osnove informatike – gimnazije) kao i Ida Kolmanić, Ilija Srpak i Rea Novak iz Prve gimnazije Varaždin (osnove informatike – prirodoslovno-matematičke gimnazije).

Na državnu smotru, koja će se održati od 14. do 17. ožujka,  odlaze u pratnji svojih mentora. To su:  Bojan Banić, Vladimir Mikac, Neven Smoljanec, Dragan Sačer, Ljiljana Inkret-Martinčević, Danijel Lukić,  Davor Fodrek, Ramon Šafarić, Vesna Novosel-Martinić i Dragan Lukić.

NAJČITANIJE NOVOSTI