Službeni internet portal Varaždinska županija

Zamjenik župana Robert Vugrin na 27. ''Ludbreškom sejmu'' otvorio Gastro izložbu

OBJAVLJENO 30.08.2019.

U Ludbregu je u četvrtak, 29. kolovoza, otvoren 27. ''Ludbreški sejem''. Otvorenju sajma i prigodnom programu prisustvovao je zamjenik župana Varaždinske županije Robert Vugrin. Svim prisutnima zaželio je dobrodošlicu, a izlagačima poželio puno poslovnog uspjeha.

- Među svim gradovima i općinama u Republici Hrvatskoj, Grad Ludbreg nalazi se u gornjih petnaest posto, po broju poduzetnika, po ukupnom prihodu koji ti poduzetnici ostvaruju, po neto dobiti, ali i po broju zaposlenika. Posljedica toga je sasvim sigurno to da je stopa nezaposlenosti jedna od najnižih u Hrvatskoj. Svi ti trendovi stvaraju okruženje u kojem se daje pozitivan poticaj stranim i domaćim ulagačima. Grad Ludbreg ima stoljetnu tradiciju i poduzetništva, obrtništva i sajmovanja, a pozitivan odraz je i ovaj sajam koji se 27. godinu održava u Ludbregu. Činjenica da se održava upravo u vrijeme Deset dana ludbreške Svete nedjelje omogućava izlagačima da, uz prezentaciju, imaju i pozitivan poslovni rezultat, što nikako nije na odmet. Vidimo da se broj izlagača kontinuirano povećava te vjerujem da i u budućnosti možemo očekivati da ovaj sajam, koji je dobio međunarodni karakter, bude još posjećeniji - rekao je Vugrin.

Zamjenik Vugrin obišao je sajam i razgovarao s izlagačima u društvu domaćina, gradonačelnika Dubravka Bilića, gradskog vijećnika Krešimira Horvata i načelnika Petrijanca Željka Posavca.

U Ludbregu je zamjenik župana Robert Vugrin otvorio i Gastro izložbu, na kojoj su svoje specijalitete prezentirali ugostitelji s područja Ludbrega.

NAJČITANIJE NOVOSTI