Službeni internet portal Varaždinska županija

Zamjenik župana Alan Košić na Kulturno – gospodarskom sajmu u Svetome Đurđu

OBJAVLJENO 22.04.2017.

Program obilježavanja Dana Općine Sveti Đurđ „Đurđevo zapoečo je održavanjem malonogometnog susreta između  ekiupa Općine Martijanec I Općine Sveti Đurđ, a nastavljen je jučerašnjim otvorenjem Gospodarsko-kulturnog sajma, u dvoranio Osnovne škole Sveti Đurđ, Otvorenju sajma nazočio je i zamjenik župana Varaždinske županije Alan Košić koji je naznačio važnost održavanja ovakvih sajmova koji podižu utječu na razvoj same Općine.

- Veseli me što ovdje vidim brojne obrtnike, poduzetnike, OPG-ove koji u ovim izazovnim vremenima uspješno rade, zapošljavaju i isplaćuju plaće. No, svaka je pomoć uvijek dobrodošla i vjerujem da će neki upravo i na ovom sajmu pronaći nove poslovne partnere. Ovom prilikom moram istaknuti kako Varaždinska županija, koja inače slovi kao županija znanja i obrazovanja, najtransparentnija i jedna od najkonkurentnijih hrvatskih županija, nastoji svim gospodarstvenicima olakšati ulaganje u ove prostore i unaprijediti njihovo daljnje poslovanje - rekao je zamjenik župana te svim stanovnicima čestitao Dan Općine zaželjevši im da ove dane provedu u veselju i dobrome raspoloženju.

Načelnik Općine Sveti Đurđ Josip Jany zahvalio se Varaždinskoj županiji na podršci u realizaciji mnogih projekata te najavio još veća ulaganja u općinu, od onih u komunalnu infrastrukturu, poljoprivredu  pa sve do pomaganja raznoraznim kulturnim i sportskim društvima kojih na području Općine ima mnogo.

Inače, Dan Općine se nastavlja svečanom sjednicom Općinskog vijeća te susretom oldtimera i susretom udruga uzgajivača konja.

NAJČITANIJE NOVOSTI