Službeni internet portal Varaždinska županija

Svečanom sjednicom obilježen Dan Općine Sračinec

OBJAVLJENO 29.09.2017.

Sjednici se odazvao veliki broj gostiju, župan Varaždinske županije Radimir Čačić, potpredsjednik Vlade Predrag Štromar, predsjednik Županijske Skupštine mr.sc.Alen Runac, zamjenik župana Tomislav Paljak, saborski zastupnici te veliki broj načelnika i gradonačelnika općina i gradova iz naše Županije. Nakon pozdravnih riječi načelnika općine Božidara Novoselca, župan Radimir Čačić je čestitao općinskom vodstvu te svim mještanima dan općine.

- Čestitam Vam dan općine te Vam želim da se  i nadalje razvijate u smjeru izvrsnosti koju potvrđujete velikim brojem provedenih projekata. Ovdje se vidi jedan kontinuitet,a ja poručujem kako će Županija ovoj općini biti partner na nizu projekata.Cilj nam je da mještani Općine Sračinec, ali i cijele Županije osjete rezultate naših projekata i programa  rekao je župan koji je ujedno i počasni građanin Općine Sračinec.

Na sjednici su podijeljena priznanja pojedincima i udrugama koje svojim radom i ugledom promiču Općinu Sračinec, a nakon toga upriličen je prigodni kulturno umjetnički program.

NAJČITANIJE NOVOSTI