Službeni internet portal Varaždinska županija

Županijsku palaču posjetili učenici trećih razreda I. osnovne škole iz Varaždina

OBJAVLJENO 10.12.2018.

Učenici trećih razreda I. osnovne škole iz Varaždina posjetili su Županijsku palaču u te su se tom prilikom upoznali s bogatom poviješću Varaždinske županije, a susreli su se i sa zamjenicima župana župana Tomislavom Paljakom i Robertom Vugrinom.

Predstavivši im povijest naše Županije te ukazavši im na najvažnije događaje i imena iz bogate povijesti Varaždinske županije, zamjenik župana Paljak je učenicima te njihovim učiteljicama prezentirao mnogobrojne projekte koje aktualna županijska vlast provodi na području obrazovanja.

- Drago mi je da sam imao prilike ugostiti i pozdraviti učenike, upoznati ih s nekim projektima koje provodimo, a moram priznati kako su pokazali neviđeni interes za funkcioniranje županijske uprave. Također dojmila ih je i pripovijest o husarima te su napustili palaču prepuni dojmova – rekao je zamjenik župana Paljak.

- Kako izgleda radni dan župana i njegovih zamjenika, na koji se način postaje županom, koliko je stara palača- bila su neka od pitanja upućena zamjenicima župana.

Zajedničkim fotografiranjem u atriju Županijske palače završili su posjet palači obećavši ponovni dolazak.

NAJČITANIJE NOVOSTI