Službeni internet portal Varaždinska županija

Županijsku palaču posjetili sudionici Međunarodne ljetne škole iz Rijeke

OBJAVLJENO 10.07.2018.

Varaždinsku županiju posjetili su sudionici Međunarodne ljetne škole koju organizira Ekonomski fakultet iz Rijeke. Ove godine škola je okupila ukupno 24 sudionika, odnosno studente ekonomije iz Belgije, Češke Republike, Makedonije i Hrvatske, a škola traje puna dva tjedna.

Prije posjete Fakultetu organizacije i informatike, sudionici ljetne škole posjetili su Županijsku palaču gdje ih je pozdravio župan Varaždinske županije Radimir Čačić koji ih je upoznao s bogatom poviješću same Županije, ali im i ukratko predstavio projekte koje Županija provodi, poglavito na području obrazovanja.
- Najrazvijenija smo Županija, imamo odlične rezultate u sektoru obrazovanja u koji ulažemo mnogo financijskih sredstava. Drago nam je kada imamo prilike ugostiti mlade ljude, studente koji dolaze iz različitih država jer im ovdje imamo puno toga za pokazati - rekao je župan Čačić uz kojega su bili prisutni i njegov zamjenik Tomislav paljak te pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport dr.sc. Miroslav Huđek.

NAJČITANIJE NOVOSTI